Nieuws

Vernieuwde website en look!

Geplaatst op August 31, 2011 | door : | Categorie : Nieuws | 0 Reacties

Het is dan eindelijk zo ver, Oefentherapie Mensendieck Emmakade heeft een eigen website! Met de hulp van Thom Doesburg van StOMDesign is er een prachtig digitaal platform en nieuwe huisstijl neergezet.

De afgelopen jaren zijn wij niet op het web actief geweest. De plannen waren daar, maar verdwenen langzamerhand onder een laagje stof. We werden hier een maand geleden op geattendeerd door de heer Doesburg, die aanbood een website voor ons op te zetten. Vervolgens is er een maand langs hard gewerkt door iedereen met als eind resultaat deze fantastische website – al zeggen we het zelf.

Daarnaast is er een nieuw logo ontworpen, tevens door StOMDesign. Dit logo zult u vanaf nu terugzien op bijvoorbeeld ons briefpapier, visite- en afspraak-kaartjes.

Wij denken dat we met deze stap kunnen blijven groeien en zodoende zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van hulp! Dus wanneer u een kennis of familielid over ons wilt vertellen, kunt u dit vanaf nu doen door hem of haar door te verwijzen naar www.oefentherapie-emmakade.nl!

Wanneer u iets te zeggen heeft over de website horen wij dit graag!

Petra Bakker, Oefentherapie Mensendieck Emmakade